Manifestació dissabte 7 de maig, 17h BCN. Per les llibertats, avancem! #sensepor

Aquest proper dissabte les membres de la CUP Sant Joan Les Fonts serem a la manifestació que es durà a terme a les 17h a la Plaça Universitat de Barcelona. Perquè no tenim por a desobeir.

Una trentena d’ajuntaments governats per la CUP o en els que la CUP ha donat suport a la moció del 9N han estat requerits per l’Audiència Nacional en el marc d’una campanya de persecució que podria afectar fins a 280 municipis catalans que han aprovat a hores d’ara la moció de suport a la declaració del Parlament del passat 9 de novembre.

Aquella declaració donava inici al procés de creació de la República Catalana i a la desconnexió respecte l’Estat espanyol, anunciant la seva no supeditació al Tribunal Constitucional espanyol i l’obediència exclusiva a les institucions dipositàries de la sobirania catalana. Diversos alcaldes de la CUP estan investigats per no despenjar la bandera estelada dels seus consistoris i Joan Coma, regidor de Capgirem Vic, està sent investigat per l’Audiència Nacional a causa d’un presumpte delicte de sedició per haver expressat en un ple que cal desobeir als tribunals espanyols. La persecució judicial contra l’independentisme també es fa sentir al Parlament quasi setmanalment. La CUP vol fer una crida àmplia a la societat catalana a tancar files al costat del seus càrrecs electes i a no deixar de construir res pel fet que instàncies alienes al poble català judicialitzin les seves decisions.

Des de la CUP Sant Joan Les Fonts fem una crida a la manifestació el 7 de maig per reivindicar que sense desobediència no hi ha independència i donar suport a les persones represaliades.