Notícies de Sant Joan les Fonts

El proper divendres 20 de maig a les 19h al Centre Sociocultural "Els cines" de Sant Joan Les Fonts hem organitzat, conjuntament amb d'altres col·lectius, una xerrada per conèixer de primera mà la situació de les persones refugiades als camps grecs d'Idomeni i Eko Station.

L'acte comptarà amb les intervencions de Sara Montesinos, periodista i voluntària a Idomeni i Eko Station i Guido Cengiarotti, periodista d'Olot Televisió i voluntari al camp d'Idomeni. També es farà una connexió telemàtica amb un voluntari català que encara és a Grècia.

El passat 14 de març, en el ple ordinari de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, les quatre regidores de la CUP van desplegar una bandera en suport al poble basc, reivindicant l'apropament dels presos polítics a les presons d'Euskal Herria. L'objectiu era mostrar el nostre suport després de la llibertat d'Arnaldo Otegi.

Una trentena d’ajuntaments governats per la CUP o en els que la CUP ha donat suport a la moció del 9N han estat requerits per l’Audiència Nacional en el marc d’una campanya de persecució que podria afectar fins a 280 municipis catalans que han aprovat a hores d’ara la moció de suport a la declaració del Parlament del passat 9 de novembre.

Els actes van començar el divendres 29 d'abril amb una taula rodona on les assistents vam poder compartir les nostres experiències precàries en el món laboral, algunes d'elles esgarrifoses i ben properes. No cal anar gaire lluny per observar que l'explotació no coneix fronteres, ni classes, ni gèneres. A la nostra comarca, desgraciadament, n'hi ha molts exemples.

Ens donen llargues!

 

L'equip de Govern, continua sense respondre’ns a les múltiples instàncies on demanem informació que ens és de molt interès i que tenim tot el dret a conèixer.

Atés els últims vessaments de l'empresa NOEL ALIMENTÀRIA S.L. a la riera de Begudà, l'empresa es va posar en contacte amb la CUP de Sant Joan les Fonts, per fer una visita a les obres i explicar què estaven fent per resoldre aquest problema.

Ens havíem proposat que després de cada ple redactaríem un InfoCUP per embustiar-lo a totes les cases. D'aquesta forma informaríem a totes les veïnes del poble de les decisions preses i les nostres opinions i sensacions com a únic grup municipal a l’oposició.

No ha estat possible per diferents motius: